fbpx

De ce restaurant NATIV?

Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale.

Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.

Principiile după care ne ghidăm împletesc experiențe sub 3 elemente:

Ingrediente de origini românești

ne întoarcem la origini, la bunătatea gustului de țară. Valorificăm potențialul din jurul nostru, strădania și munca semenilor noștri. Să n-ai dubii că tot ceea ce vei găsi la noi, în farfuria ta are aer românesc. Materie primă care provine de la producători români sau fermieri locali.

Atenția producătorului

accentul cade pe calitatea și proveniența produselor, ingredientelor. Ne-am preocupat în ce mediu a crescut animalul, cum au fost cultivate legumele. Am străbătut locuri și am ales ce-i mai bun de la natură și lucrat cu grijă de mâna omului. Nu cât de mult, ci cât de calitativ.

Simplitatea în farfurie

nimic pretențios, dar cu siguranță gust bun, să-ți tihnească masa. Fripturi provenite de la vite crescute pe pajiști scăldate în soare, produse preparate după rețete dintotdeauna sau chiar adaptate, dar mereu naturale. Completeazaă savoarea cu un vin bun, savurează alături de o bere artizanală rece, bea o tărie pur românească.

Posturi disponibile la Nativ

Cu ajutorul tău dorim să ducem povestea mai departe, să punem un zâmbet pe chipul oaspeților noștri și bucurie în suflet.
Email
Loading ...