L - J: Prânz: 12:00 - 17:00 | Cină: 18:00 - 23:00
V: Prânz: 12:00 - 17:00 | Cină: 18:00 - 24:00
S: 12:00 - 24:00 | D: 13:00 - 22:00

Cină Nativ

01_Aperitiv

Tartar de vită aromatizat cu ulei presat la rece Luna Solai, muștar DeLa Cluj și gălbenuș de ou, servit cu pâine cu maia prăjită și unt aromatizat

92 Lei

240g

Brânză Floare de Colț de la Colțești rumenită la cuptor cu miere de la DaPis, nuci și fructe de sezon, servită cu pâine cu maia prăjită

48 lei

250g

Crochete de cartofi răscopți cu sos ușor picant și BBQ dulce ”DeLa Cluj”

36 Lei

230g

Salată de vinete cu maioneză cu morcovi, salată de sfeclă, ou fiert și prăjit cu păine cu maia prăjită

38 Lei

250g

Pâine cu maia prăjită, unt de la Colțești afumat și pastă de jumări

38 Lei

g

Varză a la Cluj cu carne de vită și smântână cu ulei verde

34 Lei

180g

02_De împărțit

Măduvă coaptă cu sos de leuștean și sare cu vin roșu Pinot Noir, servit cu pâine artizanală cu maia prăjită

88 Lei

850g

Brânzeturi maturate și mezeluri de la producătorii din zonă, fructe de sezon și fagure de la DaPis

86 Lei

250g

Juma` de pui local gătit confit și glazurat cu miere de la DaPis și sos demi glace, alături de cartofi prăjiți de Râșca în untură și sos de usturoi cu chimen / recomandat pentru 2 persoane

97 Lei

Platou fripturi alese, cu antricot maturat 21 zile, muschi de vită, tăietura măcelarului și friptură de vită cu ciuperci locale

435 Lei

1000g

03_Fel principal

Salată de rădăcinoase caramelizate stropite cu dressing cu brânză Trapist de la Caseus, nuci, ulei presat la rece de floarea soarelui și cu brânză de capră de la Comlact

48 Lei

Burger de vită servită în chiflă artizanală, cu caș proaspăt de la ferma Tușa, ceapă coaptă, salată verde, muștar DeLa Cluj, cartofi de Râșca prăjiți în untură și salată de rădăcinoase

73 Lei

Ceafă de porc de la Urcan Batrânu` cu piure de morcov cu usturoi copt, chipsuri de cartofi de Râșca prăjiți în untură și sos de hrean cu muștar

62 Lei

Tocană de vânat gătit în vin roșu cu ciuperci locale și rădăcinoase, servit cu găluște de casă cu verdețuri

75 Lei

Piept de pui local cu ciuperci servit cu arpacaș și piure de cartofi de Râșca cu verdețuri, stropit cu sos de cimbrișor

55 Lei

Piept de pui crocant stropit cu sos ușor picant, servit cu cartofi de Râșca zdrobiți cu cimbrișor și salată de sfeclă cu hrean

59 Lei

Păstrăv crescut local făcut fluture pe grill cu sos de iaurt cu usturoi și emulsie de verdețuri, servit cu rădăcinoase confiate

78 Lei

Limbă de vită glazurată cu sos demi glace, servită cu piure de mazăre verde, mazăre verde boabe trase la tigaie în unt și legume proaspete murate

69 Lei

Paste proaspete de casa cu hribi, smântână și brânză Trapist de la Caseus maturat 3luni

56 Lei

Friptură de vită gătită peste noapte, cu cartofi fondanți, sote de ciuperci locale cu tarhon și ceapă caramelizată în vin roșu

94 Lei

Garnituri

Cartofi de Râșca prăjiți în untură

18 Lei

Mix de salată verde cu vinegretă de salcâm

18 Lei
  • Vegetarian

Legume coapte de sezon

16 Lei
  • Vegentarian

Piure de mazăre verde

17 Lei

Piure de cartofi cu verdeață

19 Lei

Cartofi de Râșca fondanți

16 Lei

Salată de rădăcinoase

16 Lei

Sosuri

Sos demi-glace

8 Lei

Sos picant Erős Pista

10 Lei

Sos de iaurt cu usturoi și chimen

7 Lei

Sos de ierburi

7 Lei

BBQ DeLaCluj

7 Lei

Muștar DeLaCluj

7 Lei

Unt aromatizat de la Colțești

14 Lei

04_Fripturi pur Românești

T-Bone maturat 21 zile

100g / 50 Lei (minim 400g)

Antricot cu os maturat 21 zile

100g / 49 Lei (minim 400g)

Mușchi de vită

115 Lei

Tăietura măcelarului

39 Lei

05_Desert

Preparatele gătite în bucătăria NATIV pot conține următorii alergeni: 1. Ouă; 2. Lactoză; 3. Crustacee; 4. Arahide; 5. Nuci; 6. Semințe de susan; 7. Gluten; 8. Cereale; 9. Soya; 10. Țelină; 11. Muștar; 12. Lupin; 13. Pește; 14. Moluște;
15. Sulfiți.
Valori nutriționale

Cremă de lapte caramelizată cu dulceață de afine

35 Lei

Înghețată artizanală

32 Lei

Frigănele din cozonac cu înghețată artizanală și fructe de sezon

36 Lei
Email
Loading ...