Tartar de vită aromatizat cu ulei presat la rece Luna Solai, muștar DeLa Cluj și gălbenuș de ou, servit cu pâine cu maia prăjită și unt aromatizat
92 Lei
240g
Brânză Floare de Colț de la Colțești rumenită la cuptor cu miere de la DaPis, nuci și fructe de sezon, servită cu pâine cu maia prăjită
48 lei
250g
Crochete de cartofi răscopți cu sos ușor picant și BBQ dulce ”DeLa Cluj”
36 Lei
230g
Salată de vinete cu maioneză cu morcovi, salată de sfeclă, ou fiert și prăjit cu păine cu maia prăjită
38 Lei
250g
Pâine cu maia prăjită, unt de la Colțești afumat și pastă de jumări
38 Lei
g
Varză a la Cluj cu carne de vită și smântână cu ulei verde
34 Lei
180g
02_De împărțit
Măduvă coaptă cu sos de leuștean și sare cu vin roșu Pinot Noir, servit cu pâine artizanală cu maia prăjită
88 Lei
850g
Brânzeturi maturate și mezeluri de la producătorii din zonă, fructe de sezon și fagure de la DaPis
86 Lei
250g
Juma` de pui local gătit confit și glazurat cu miere de la DaPis și sos demi glace, alături de cartofi prăjiți de Râșca în untură și sos de usturoi cu chimen / recomandat pentru 2 persoane
97 Lei
Platou fripturi alese, cu antricot maturat 21 zile, muschi de vită, tăietura măcelarului și friptură de vită cu ciuperci locale
435 Lei
1000g
03_Fel principal
Salată de rădăcinoase caramelizate stropite cu dressing cu brânză Trapist de la Caseus, nuci, ulei presat la rece de floarea soarelui și cu brânză de capră de la Comlact
48 Lei
Burger de vită servită în chiflă artizanală, cu caș proaspăt de la ferma Tușa, ceapă coaptă, salată verde, muștar DeLa Cluj, cartofi de Râșca prăjiți în untură și salată de rădăcinoase
73 Lei
Ceafă de porc de la Urcan Batrânu` cu piure de morcov cu usturoi copt, chipsuri de cartofi de Râșca prăjiți în untură și sos de hrean cu muștar
62 Lei
Tocană de vânat gătit în vin roșu cu ciuperci locale și rădăcinoase, servit cu găluște de casă cu verdețuri
75 Lei
Piept de pui local cu ciuperci servit cu arpacaș și piure de cartofi de Râșca cu verdețuri, stropit cu sos de cimbrișor
55 Lei
Piept de pui crocant stropit cu sos ușor picant, servit cu cartofi de Râșca zdrobiți cu cimbrișor și salată de sfeclă cu hrean
59 Lei
Păstrăv crescut local făcut fluture pe grill cu sos de iaurt cu usturoi și emulsie de verdețuri, servit cu rădăcinoase confiate
78 Lei
Limbă de vită glazurată cu sos demi glace, servită cu piure de mazăre verde, mazăre verde boabe trase la tigaie în unt și legume proaspete murate
69 Lei
Paste proaspete de casa cu hribi, smântână și brânză Trapist de la Caseus maturat 3luni
56 Lei
Friptură de vită gătită peste noapte, cu cartofi fondanți, sote de ciuperci locale cu tarhon și ceapă caramelizată în vin roșu
94 Lei
Garnituri
Cartofi de Râșca prăjiți în untură
18 Lei
Mix de salată verde cu vinegretă de salcâm
18 Lei
Vegetarian
Legume coapte de sezon
16 Lei
Vegentarian
Piure de mazăre verde
17 Lei
Piure de cartofi cu verdeață
19 Lei
Cartofi de Râșca fondanți
16 Lei
Salată de rădăcinoase
16 Lei
Sosuri
Sos demi-glace
8 Lei
Sos picant Erős Pista
10 Lei
Sos de iaurt cu usturoi și chimen
7 Lei
Sos de ierburi
7 Lei
BBQ DeLaCluj
7 Lei
Muștar DeLaCluj
7 Lei
Unt aromatizat de la Colțești
14 Lei
04_Fripturi pur Românești
T-Bone maturat 21 zile
100g / 50 Lei (minim 400g)
Antricot cu os maturat 21 zile
100g / 49 Lei (minim 400g)
Mușchi de vită
115 Lei
Tăietura măcelarului
39 Lei
05_Desert
Preparatele gătite în bucătăria NATIV pot conține următorii alergeni: 1. Ouă; 2. Lactoză; 3. Crustacee; 4. Arahide; 5. Nuci; 6. Semințe de susan; 7. Gluten; 8. Cereale; 9. Soya; 10. Țelină; 11. Muștar; 12. Lupin; 13. Pește; 14. Moluște; 15. Sulfiți. Valori nutriționale
Cremă de lapte caramelizată cu dulceață de afine
35 Lei
Înghețată artizanală
32 Lei
Frigănele din cozonac cu înghețată artizanală și fructe de sezon
36 Lei
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site vom presupune că sunteți mulțumiți de alegere.Bine, merci!