Salată de rădăcinoase caramelizate stropite cu dressing cu brânză Trapist de la Caseus, nuci, ulei presat la rece de floarea soarelui și cu brânză de capră de la Comlact
48 Lei
Burger de vită servită în chiflă artizanală, cu caș proaspăt de la ferma Tușa, ceapă coaptă, salată verde, muștar DeLa Cluj, cartofi de Râșca prăjiți în untură și salată de rădăcinoase
73 Lei
Ceafă de porc de la Urcan Batrânu` cu piure de morcov cu usturoi copt, chipsuri de cartofi de Râșca prăjiți în untură și sos de hrean cu muștar
62 Lei
Tocană de vânat gătit în vin roșu cu ciuperci locale și rădăcinoase, servit cu găluște de casă cu verdețuri
75 Lei
Piept de pui local cu ciuperci servit cu arpacaș și piure de cartofi de Râșca cu verdețuri, stropit cu sos de cimbrișor
55 Lei
Piept de pui crocant stropit cu sos ușor picant, servit cu cartofi de Râșca zdrobiți cu cimbrișor și salată de sfeclă cu hrean
59 Lei
Păstrăv crescut local făcut fluture pe grill cu sos de iaurt cu usturoi și emulsie de verdețuri, servit cu rădăcinoase confiate
78 Lei
Limbă de vită glazurată cu sos demi glace, servită cu piure de mazăre verde, mazăre verde boabe trase la tigaie în unt și legume proaspete murate
69 Lei
Paste proaspete de casa cu hribi, smântână și brânză Trapist de la Caseus maturat 3luni
56 Lei
Friptură de vită gătită peste noapte, cu cartofi fondanți, sote de ciuperci locale cu tarhon și ceapă caramelizată în vin roșu