Aperitive

Preparatele gătite în bucătăria NATIV pot conține următorii alergeni: Gluten (1), Lactoză (2), Muștar (3), Țelină (4), Fructe cu coajă dură, nuci (5), Ouă (6), Produse congelate (7).

Telemea maturată de la ferma Tușa în foietaj, miere DaPis infuzată cu cimbrișor, dulceață de gutui făcută în casă (1, 2)

25 Lei

150g

Tartar de vită din Mărginimea Sibiului, cu ulei de dovleac Luna Solai, muștar DeLaCluj, ou de prepeliță, servit cu pâine artizanală cu maia și unt aromatizat Torockoi (1, 3, 6)

63 Lei

200g

Limbă de vită cu salată din mere, țelină și rucola, cu cremă de ou fiert (4, 5, 6)

24 Lei

130

Porc la garniță cu unt Torockoi aromatizat, castraveți murați, pâine artizanală cu maia (1, 2)

38 Lei

250g

Brânzeturi maturate și mezeluri de la producătorii din zonă, legume de sezon fermentate și fagure de Transilvania de la DaPis (2)

72 Lei

250g

Chiftele de varză murată de Hoștat cu smântână acră (1, 2, 6)

22 Lei

250g

  • Vegan

Supă de sezon, la alegerea bucătarilor

23 Lei

350g

Email
Loading ...