Preparatele gătite în bucătăria NATIV pot conține următorii alergeni: Gluten (1), Lactoză (2), Muștar (3), Țelină (4), Fructe cu coajă dură, nuci (5), Ouă (6), Produse congelate (7).
Telemea maturată de la ferma Tușa în foietaj, miere DaPis infuzată cu cimbrișor, dulceață de gutui făcută în casă (1, 2)
25 Lei
150g
Tartar de vită din Mărginimea Sibiului, cu ulei de dovleac Luna Solai, muștar DeLaCluj, ou de prepeliță, servit cu pâine artizanală cu maia și unt aromatizat Torockoi (1, 3, 6)
63 Lei
200g
Limbă de vită cu salată din mere, țelină și rucola, cu cremă de ou fiert (4, 5, 6)
24 Lei
130
Porc la garniță cu unt Torockoi aromatizat, castraveți murați, pâine artizanală cu maia (1, 2)
38 Lei
250g
Brânzeturi maturate și mezeluri de la producătorii din zonă, legume de sezon fermentate și fagure de Transilvania de la DaPis (2)
72 Lei
250g
Chiftele de varză murată de Hoștat cu smântână acră (1, 2, 6)