fbpx
L - J: Prânz: 12:00 - 17:00 | Cină: 18:00 - 23:00
V: Prânz: 12:00 - 17:00 | Cină: 18:00 - 24:00
S: 12:00 - 24:00 | D: 13:00 - 22:00

Savori locale cu Chef Ionuț Crișan

Continuăm seria evenimentelor Savori Locale în aceeași notă. Să aducem în farfurie ingrediente simple, provenite de la producători din apropiere și mici fermieri, care strălucesc prin gust.

Am avut plăcerea de a-l mai avea pe chef Ionuț Crișan în bucătăria NATIV și am știut încă de pe atunci că e musai să repetăm experiența într-o formă sau alta.

Miercuri, 15 mai, începând cu ora 18:00 va găti împreună cu head chef-ul nostru Frățilă Andrei.

Îmi place să gătesc cu ingrediente simple, dar din care să fac magie. Nu cred că e nevoie neapărat de ingrediente scumpe ca să scoatem o farfurie exemplară – cred că e nevoie de simțuri bine ascuțite și tehnică îndelung studiată pentru a obține maximul dintr-un produs.

Și dacă la acest lanț mai contribuie cu îndeletnicire și producătorul, care e de preferat să fie local, nu voi avea niciodată frica de a mă prezenta la orice tip de eveniment cu ce avem noi mai bun în foclorul propriu.

Ionuț Crișan

Meniu:

  • Gustare: Caramea cu măduvă și trufe | Tartă cu păstrăv afumat, icre și conopidă
  • Aperitiv: Păstrăv poșat cu sos acrisor de spanac gătit la jar și piure de țelină coaptă
  • Fel principal: Medalion din ceafă de porc în crustă de semințe de mei, cremă de mălai și brânză veche de oaie, zbârciogi și demi-glace
  • Desert: Înghețată de țelină coaptă cu trufe, țelină înăbușită în lapte din semințe de dovleac și lapte condensat cu mușețel

Preț: 180 lei / persoană

Rezervă o masă:

Vă invităm să vă așezați în tihnă la masă, să descoperiți povestea unor oameni și locuri din țara noastră și să o scriem împreună în continuare prin preparate care o să vă bucure gustul.

Pentru a rezerva o masă la evenimentul culinar, vă rugăm să alegeți data de 15 mai (meniu), numărul de persoane și ora la care doriți să veniți. Avem număr de locuri limitat.

180 lei / persoană

Restaurant Nativ

Email
Loading ...