fbpx

Producători locali din povestea Nativ

Credem că e datoria noastră să creăm un mediu mai bun, mai prosper pentru noi și cei din jurul nostru luptând pentru același scop, de a ne sprijini unii pe alții, indiferent de domeniu sau situație.

În cazul nostru, răsplata este bucuria de a ne delecta cu produse și ingrediente de pe acest pâmânt, cu mâncare bună care ne face sufletul atât de fericit.

Pe 7 iulie, te așteptăm la Nativ, să-i descoperi pe cei care ne ajută să dăm gust experienței tale, să le afli povestea și să te bucuri de noi arome într-un meniu, care, sperăm noi, să-ți încânte cel puțin simțurile.

Caseus – Atelier de brânză maturată | Dapis Transilvania | Crama Jelna

MENIU

  • Perlant Crama Jelna de bun venit
  • ?️ Selecție aperitive Nativ (brânzeturi Caseus cu fagure, pate de mangalița, unt aromatizat, tartar de vită, sos de hrean) alături de ? Jelna – Muscat Ottonel/Fetească Regală
  • ?️ Risotto cu hribi de Transilvania și brânză Trapist Caseus maturată 9 luni alături de ? Jelna – Pinot Noir Rose
  • ?️ Vrăbioară de vită cu cremă de brânză Trapist Casesus, fân de praz, piure cremos din cartofi dulci cu trufă de Transilvania alături de ? Cabernet Sauv. Reserva – Dealu Negru
  • ?️ Dulce de ricotta Caseus – bază de brânză de vacă, sorbet de cireșe și fagure din miere de albine Dapis alături de ? Jelna – Muscat Ottonel / Sauv. Blanc Long Harvest
175

Restaurant Nativ

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Email
Loading ...