Credem că e datoria noastră să creăm un mediu mai bun, mai prosper pentru noi și cei din jurul nostru luptând pentru același scop, de a ne sprijini unii pe alții, indiferent de domeniu sau situație.
În cazul nostru, răsplata este bucuria de a ne delecta cu produse și ingrediente de pe acest pâmânt, cu mâncare bună care ne face sufletul atât de fericit.
Pe 7 iulie, te așteptăm la Nativ, să-i descoperi pe cei care ne ajută să dăm gust experienței tale, să le afli povestea și să te bucuri de noi arome într-un meniu, care, sperăm noi, să-ți încânte cel puțin simțurile.
Caseus – Atelier de brânză maturată | Dapis Transilvania | Crama Jelna
MENIU
- Perlant Crama Jelna de bun venit
- Selecție aperitive Nativ (brânzeturi Caseus cu fagure, pate de mangalița, unt aromatizat, tartar de vită, sos de hrean) alături de Jelna – Muscat Ottonel/Fetească Regală
- Risotto cu hribi de Transilvania și brânză Trapist Caseus maturată 9 luni alături de Jelna – Pinot Noir Rose
- Vrăbioară de vită cu cremă de brânză Trapist Casesus, fân de praz, piure cremos din cartofi dulci cu trufă de Transilvania alături de Cabernet Sauv. Reserva – Dealu Negru
- Dulce de ricotta Caseus – bază de brânză de vacă, sorbet de cireșe și fagure din miere de albine Dapis alături de Jelna – Muscat Ottonel / Sauv. Blanc Long Harvest
No comments