În 19 septembrie, @baiatucuvin revine la noi în locație pentru a ne povesti despre 5 vinuri românești, din 4 zone viticole diferite, pe care bucătarii noștri le vor asocia cu 4 preparate care au la bază ingrediente de la producători din România.
Ce vom degusta?
- Carassia Rosé Magnum (@carastelec_winery)
- Chateau Valvis Chardonnay (@samburesti)
- Crucea Manafului Rose (@crama_mierla_alba)
- DeMatei Patima Fetească Neagră (@cramadematei)
- Gîrboiu Ambra Șarbă (vin dulce) (@cramagirboiu)
Preparate asociate
- Crochete de piept de pui de fermă, cu floare de colț caramelizat, salată de castravete murat în casă și cremă de dovlecel copt
- O mie de foi din vinete, dovlecei și cartofi cu cremă de brânză de la ferma Tușa
- Mușchi de vită, cremă de morcovi cu leuștean, sos brun cu tarhon, conopidă murată în casă și cartofi crocanți
- Cremă de lapte caramelizată, cu afine
Socializăm, povestim despre vin, râdem și ne relaxăm.