fbpx

Despre restaurant Nativ

Fripturi
pur Românești.

Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale.

Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi.

Așa a luat naștere Nativ, un loc pentru trup și suflet, unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.

Loading ...

Principiile după care ne ghidăm în tot ceea ce facem împletesc experiențe sub 3 elemente: ingrediente de origini românești, atenția producătorului față de produs și simplitatea în farfurie.

Ingrediente de origini românești – ingrediente provenite de la producători locali. De la carnea de vită crescută pe pășuni românești și până la sarea din bucate adusă chiar de noi din salină, totul provine din zone geografice apropiate. Ne dorim să punem în valoare tot ce are pământul acesta de oferit – prospețimea și sezonalitatea produselor.
Atenția producătorului față de produs – am străbătut locuri și am ales ce-i mai bun de la natură. Punem accentul pe proveniență și avem grijă ca fiecare produs să respecte o etică a calității. Ne-am preocupat în ce mediu a fost crescut animalul, cum au fost cultivate legumele, de unde provin ingredientele. Gătim cu alimente neprocesate, sau după caz cu cele procesate în mod natural, care să nu fi întâlnit stabilizatori artificiali și alți conservanți. Nu facem compromisuri nici în ceea ce privește standardele de producție și igienă. 
Simplitatea în farfurie – prin iscusința bucătarului, după gătire, așezăm preparatele în farfurie în forma lor cât mai naturală, fripturi pur românești, din carne de vită maturată, alături de alte produse sezoniere. Nimic complicat ca aspect. La noi în bucătărie primează gustul, textura, culoarea și mirosul care te îmbie. Ne dorim să-ți aducem bunătatea produselor așa cum le regăsim în mod natural, perfecte prin imperfecțiunea lor, pe care le gătim în stilul propriu, cât să te bucuri de o îmbinare cât mai savuroasă de arome.

Completează experiența cu un vin bun pe care-l achiziționăm de la o cramă mică, de familie, savurează o bere artizanală produsă chiar aici, la noi, în Cluj, bea o tărie pur românească după rețetă transmisă din generație în generație, alese astfel încât să întregească gusturile.

La ce să te aștepți când ne treci pragul? La o experiență. Ne dorim să te simți bine, fără etichete, ca între prieteni. Nimic pretențios, dar mult gust bun. Dorim să te surprindem cu savoarea preparatelor, o îmbinare dintre iscușinta bucătarului și priceperea micilor producători locali. Să petreci timp pe placul tău, să pleci mulțumit, să-ți fie de bine, să-ți dorești să revii.

La Nativ vrem să facem cunoscute ingredientele și produsele prin înșiși ochii producătorilor pe care îi veți cunoaște în cadrul evenimentelor cu tematici specifice, să promovăm și să aducem înaintea voastră munca și strădania acestora și bunătatea ingredientelor de țară. 

Vă invităm cu drag la masă, la un prânz cu familia, la o cină între prieteni, la o ieșire cu cei dragi… să descoperiți și să vă redescoperiți.

Rezervați o masă la noi

Email
Loading ...