fbpx
Events, Producători NATIV

De la fermă și vie, direct în farfurie – delicatese pur românești

Te invităm miercuri și joi (5-6 Iulie), începând cu ora 18:00, alături de prieteni, iubit sau iubită, să descoperi un meniu unic, cu 5 feluri de preparate gătite cu brânzeturi 100% românești, naturale, aduse direct De la ferma cu omenie, din sat Unirea, jud. Alba. Fiecare preparat e însoțit de câte un vin românesc, special ales pentru a-i completa gustul.

Întreaga experiență este prezentată de chef Ionuț Crișan, Botond Feher (bucătarul șef NATIV) și somelier Adrian Bălțat, manager al restaurantului nostru.

Locurile sunt limitate, pe bază de rezervare.

Încântă-ți papilele gustative cu preparate moderne, din ingrediente locale, proaspete, de la fermă și vie, direct în farfurie!

 • De la noi din fermă (Smântână grasă afumată de la fermă, burduf cu gust blând, caș proaspăt din lapte de vacă, pâine cu maia)
  Carassia - Classic Brut, DOC Crișana
 • Salată rece de castraveți cu cimbru și mărar (Castraveți marinați în zer de la fermă cu cimbru și mărar proaspăt, sos de kefir cu miere și usturoi, ulei de rapiță presat la rece)
  Nachbil - Riesling de Rhin, IG Dealurile Sătmarului
 • Gogoașă transilvăneană (Gogoașă frământată cu burduful nostru cu gust blând, smântână grasă afumată cu fân, slănină de Mangaliță și trufe proaspete din Transilvania)
  Velvet - La Țigănci, DOC Dealu Mare
 • Bulz cu burduf și Mangaliță la jar (Mușchiuleț de Mangaliță la jar, bulz cu burduf, sos de ciulama albă pe bază de carcase de pui arse la jar cu smântână noastră grasă, ciuperci shiitake fripte, frunze proaspete de mizuna de la Rădaia)
  Avincis - Negru de Drăgășani, DOC Drăgășani
 • Ișler (Aluat fraged frământat cu unt și miez de nucă, cremă de burduf cu urdă și sirop de brad, lapte condensat și polen crud)
  Rasova - Dulce Nebunie, DOC Murfatlar

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Email
Loading ...