fbpx
L - J: Prânz: 12:00 - 16:00 | Cină: 18:00 - 23:00
V: Prânz: 12:00 - 16:00 | Cină: 18:00 - 24:00
S: 12:00 - 24:00 | D: 13:00 - 22:00
Producători NATIV

Crama Rasova

Crama Rasova – Noua lume a vinului stă sub semnul soarelui.

Vinurile Rasova sunt produse într-un areal ideal, scăldat în soarele dobrogean. Prezența soarelui joacă un rol esențial pentru calitatea strugurilor și a vinului și reprezintă unul dintre simbolurile puternice ale cramei.

Potențialul uriaș al terroir-ului este dat de amplasarea în vecinătatea Dunării, fiind influențat de o sumă de factori favorabili dezvoltării unei podgorii de calitate: climă uscată, prezența vântului adus de Dunăre, sol calcaros și nisipos, lanțul trofic dobrogean: plante și animale rare.

La toate acestea se adaugă dinamismul şi energia lui Zoe, Dumi şi George Ghiuri, proprietarii cramei. Talentul şi intuiţia enologului Răzvan Macici – cel mai cunoscut vinificator român la nivel internaţional. Tinerețea lui Antonio Lafata, viziunea şi creativitatea lui Daniel Negrescu, creatorul brandurilor Rasova. Experiența lui Valentin Ceafalău, membru în juriul marilor concursuri internaționale de vin, precum Concours Mondial du Bruxelles. Echipei i se alătură Liviu, Viorel, Cosmin, Ilhan, Alex, Nea Nelu, Dna Mia, fetele din vie și din Crama, fiecare membru al echipei, reprezentând o rotiţă importantă a băuturii bahice rezultate și îmbuteliate la crama Rahova.

O friptură, un pahar de vin Rasova

Evident că vă puteți bucura de vinurile de la Rasova, la noi, în restaurantul NATIV

Haideți să vă bucurați de o masă cu ingrediente de la producători din România și un pahar de vin Rasova. Rezervați o masă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Email
Loading ...