Căutăm șef de sală / somelier

Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun. 

Cu ajutorul tău dorim să ducem povestea mai departe, să punem un zâmbet pe chipul oaspeților noștri și bucurie în suflet. Mai exact, căutăm un ospătar care să prezinte cu pricepere și pasiune prepratele din meniu. Dar totodată căutăm persoana potrivită care consideră că împreună cu echipa din bucătărie poate să ofere o experiență, care privește provocările cu entuziasm și căreia îi place să audă mereu zumzetul lumii care-l înconjoară.

Cum știi că te încadrezi pentru acest job?

  • Ai 2-3 ani experiență într-o poziție similară 
  • Ai cunoștințe de bază legate de vinurile din România și ești dispus / încântat să înveți. 
  • Ai o atitudine pozitivă și conciliantă 
  • Ai atitudine îndreptată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, energie pozitivă și amabilitate 
  • Deții cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional

Ce responsabilități vei avea?

  • Înțelegi și duci mai departe viziunea micro și macro a conceptului Nativ
  • Comunici viziunea către echipă
  • Coordonezi echipa în funcție de fluxul de lucru
  • Faci training echipei prin uneltele puse la dispoziție de conceptul Nativ
  • Motivezi, inspiri echipa și lucrezi împreuna cu ea
  • Implementezi și optimizezi procesele de pe sala, terasă și bar
  • Gestionezi conflicte, situații neobișnuite apărute în echipa de pe sală
  • Aduci la îndeplinirea viziunii și ideile restaurantului Nativ
  • Faci plăți cash către furnizorii care livrează cu plata pe loc
  • Preiei și verifici livrările zilnice
  • Comunici condițiile și resursele de care ai nevoie pentru a putea livra rezultatele stabilite
  • Raportezi, transmiți urgențe, deficiențe și situații critice către Managerul General
  • Implementezi și evaluezi procedurile create pentru CeX*( customer experience)
  • Menții o strânsă comunicare cu Managerul General, ești mâna lui dreaptă
  • Menții standardele și echilibru pe sală
  • Verifici închiderea de zi conform check list -urilor
  • Întocmești corect notele de plată și încasarea acestora la nevoie
  • Livrezi rezultate previzibile și stabilite
  • Conduci spre crearea proceselor de pe sală, terasă și bar
  • Organizezi și coordonezi evenimente tematice, degustări în filosofia Nativ
  • Îți asumi rolul de gazdă, faci vânzări și recomandări atât de vinuri (pe care le și servești) cât și de mâncare
  • Servești în caz de nevoie, pentru a ajuta echipa de pe sală
  • Menții legătura și buna comunicare între bucătărie și sală

Nivel experiență

  • Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară
Dacă crezi că ne potrivim și dorești să te angajezi șef de sală | somelier la NATIV, aplică aici, completând formularul de mai jos sau trimite-ne CV-ul la adresa de e-mail restaurantnativ@gmail.com și noi te vom contacta ulterior.

    Email
    Loading ...