Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.
Cu ajutorul tău dorim să ducem povestea mai departe, să punem un zâmbet pe chipul oaspeților noștri și bucurie în suflet. Mai exact, căutăm un ospătar care să prezinte cu pricepere și pasiune prepratele din meniu. Dar totodată căutăm persoana potrivită care consideră că împreună cu echipa din bucătărie poate să ofere o experiență, care privește provocările cu entuziasm și căreia îi place să audă mereu zumzetul lumii care-l înconjoară.
Cum știi că te încadrezi pentru acest job?
- Ai 2-3 ani experiență într-o poziție similară
- Ai cunoștințe de bază legate de vinurile din România și ești dispus / încântat să înveți.
- Ai o atitudine pozitivă și conciliantă
- Ai atitudine îndreptată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, energie pozitivă și amabilitate ● Deții cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional
Ce responsabilități vei avea?
- Călătoria culinară a clientului
Nivel experiență
- Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară