Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.
Cu ajutorul tău dorim să ducem povestea mai departe, să punem un zâmbet pe chipul oaspeților noștri și bucurie în suflet. Mai exact, căutăm un ospătar – șef de tură care să prezinte cu pricepere și pasiune prepratele din meniu. Dar totodată căutăm persoana potrivită care consideră că împreună cu echipa din bucătărie poate să ofere o experiență, care privește provocările cu entuziasm și căreia îi place să audă mereu zumzetul lumii care-l înconjoară.
Cum știi că te încadrezi pentru acest job?
- Ai 2-3 ani experiență într-o poziție similară
- Ai cunoștințe de bază legate de vinurile din România și ești dispus / încântat să înveți.
- Ai o atitudine pozitivă și conciliantă
- Ai atitudine îndreptată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, energie pozitivă și amabilitate ● Deții cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional
- Rolul de coordonator îți vine natural pentru că ești o persoană responsabilă, cu simțul responsabilității și organizării (atât a timpului tău cât și pe cel al colegilor)
Ce responsabilități vei avea?
- Călătoria culinară a clientului
- Înțelegi și duci mai departe viziunea
- Comunici viziunea către echipă
- Faci training echipei prin uneltele puse la dispoziție de conceptul Nativ
- Motivezi, inspiri echipa și lucrezi împreună cu ea
- Implementezi și optimizezi procesele de pe sală, terasă și bar
- Gestionezi conflicte, situații
- Aduci la îndeplinirea viziunii și ideile restaurantului Nativ
- Faci plăți cash către furnizorii care livrează cu plata pe loc
- Închizi și verifici zilnic situațiile financiare
- Preiei și verifici livrările zilnice
- Raportezi, transmiți urgențe, deficiențe și situații critice
- Menții standardele și echilibru pe sala
- Verifici închiderea de zi conform checklist-urilor
- Întocmești corect notele de plată și încasarea acestora
- Realizarea săptămânală a stocului pe bar
Nivel experiență
- Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară