Căutăm ospătar – șef de tură

Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun. 

Cu ajutorul tău dorim să ducem povestea mai departe, să punem un zâmbet pe chipul oaspeților noștri și bucurie în suflet. Mai exact, căutăm un ospătar – șef de tură care să prezinte cu pricepere și pasiune prepratele din meniu. Dar totodată căutăm persoana potrivită care consideră că împreună cu echipa din bucătărie poate să ofere o experiență, care privește provocările cu entuziasm și căreia îi place să audă mereu zumzetul lumii care-l înconjoară.

Cum știi că te încadrezi pentru acest job?

  • Ai 2-3 ani experiență într-o poziție similară 
  • Ai cunoștințe de bază legate de vinurile din România și ești dispus / încântat să înveți. 
  • Ai o atitudine pozitivă și conciliantă 
  • Ai atitudine îndreptată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, energie pozitivă și amabilitate ● Deții cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional

Ce responsabilități vei avea?

  • Călătoria culinară a clientului
  • Înțelegi și duci mai departe viziunea
  • Comunici viziunea către echipă
  • Faci training echipei prin uneltele puse la dispoziție de conceptul Nativ
  • Motivezi, inspiri echipa și lucrezi împreună cu ea
  • Implementezi și optimizezi procesele de pe sală, terasă și bar
  • Gestionezi conflicte, situații
  • Aduci la îndeplinirea viziunii și ideile restaurantului Nativ
  • Faci plăți cash către furnizorii care livrează cu plata pe loc
  • Preiei și verifici livrările zilnice
  • Raportezi, transmiți urgențe, deficiențe și situații critice
  • Menții standardele și echilibru pe sala
  • Verifici închiderea de zi conform checklist-urilor
  • Întocmești corect notele de plată și încasarea acestora

Nivel experiență

  • Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară
Dacă crezi că ne potrivim și dorești să te angajezi ospătar șef de tură la NATIV, aplică aici, completând formularul de mai jos sau trimite-ne CV-ul la adresa de e-mail restaurantnativ@gmail.com și noi te vom contacta ulterior.

    Email
    Loading ...