Lumea e a celor care visează la lucruri mărețe și lucrează în acest sens, care doresc să o facă un loc mai bun și să aducă zâmbete pe chipul celor din jur. Dacă și tu consideri la fel, acest anunț e pentru tine.
Căutăm un manager care să crească și să zboare spre noi culmi profesionale prin ajutorul conceptului Nativ. Hai să vedem dacă ne potrivim!
Am privit înspre rădăcini și am decis să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse la noi în țară și de a le transpune cu ajutorul tău în farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, un loc pentru trup și suflet, unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune.
Noi căutăm persoana potrivită care să se regăsească în filosofia Nativ, iar întregul concept să facă parte din elementul său. Care să surprindă prin bogăția gustului, a experienței trăite de client la noi, și care, prin măiestria sa și a echipei să facă din Nativ un restaurant emblematic.
Principiile după care ne ghidăm în tot ceea ce facem împletesc experiențe sub 3 elemente: ingrediente 100% de origini românești, atenția producătorului față de produs și simplitatea în farfurie. Acestea sunt valorile care ne reprezintă și prin care bucătarul chef poate să-și lase amprenta gastronomică și personală.
Misiunea noastră? Să fim liantul dintre micii producători locali și gustul pe care îl vei reda în farfurie din ingrediente și produse locale. Vrem să devenim un restaurant reprezentativ. Acel loc de care ai auzit și e musai să guști măcar un preparat, să-i treci cel puțin o dată pragul.
Cum vom ști că ne potrivim? Dacă îți place să lucrezi în echipă, să-ți susții părerile cu argumente, să organizezi mese festive cu arome îmbietoare, ești pasionat de vinurile locale, berea și tăriile artizanale, găsești soluții cu optimism eventualelor probleme pe care le întâmpini, ești un lider și o motivație pentru echipa ta, atunci sigur va fi chimie între noi.
Responsabilități
- Formarea echipei Nativ: recrutarea și formarea personalului.
- Viziunea Nativ trebuie transpusă într-un plan și implementat.
- Gândirea și organizarea, periodică și constantă, a anumitor evenimente gastronomice cu tematică specifică.
- Implementarea și gestionarea bugetelor luând în calcul parametrii specifici stabiliți.
- Implementarea cu succes a conceptului customer experience marca Nativ.
- Atenuarea riscului la amenzi
- Mentinerea localului și a anexelor la nivelul Asteptarilor
Obiective:
- Intrarea în top 5 restaurante din țară
- Restaurantul Nativ va ajunge membru consacrat în ghidurile și publicațiile de specialitate naționale și internaționale
- Conceperea unui plan și implementarea acestuia astfel încât restaurantul Nativ să fie profitabil din punct de vedere financiar, luând în calcul filozofia acestuia
Nu aplica dacă:
- Nu ai experiență pe un post similar
- Nu îți place să interacționezi cu oamenii
- Consideri că ”customer experience” este doar o noțiune enervantă din limbajul PRistic
- Nu vrei să participi la traininguri și seminarii de specialitate
- Nu vrei să te specializezi și să avansezi în viața ta profesională
- Nu vrei să colaborezi cu consultanți experți în domeniu
- Nu vrei să folosești și implementezi tool-uri care să-ți ușureze munca
Păi și salariu?
Nu avem o cifră. Salariu îl vom stabili împreună, în funcție de aptitudinile tale și experiența ta. Salariul va reflecta și rezultatele.
Dacă ești confortabil cu fiecare aspect pe care l-am prezentat mai sus, ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre tine și aspirațiile tale în domeniul HoReCa.