Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.
Ce căutăm mai exact?
Mai exact, căutăm un bucătar care să execute cu pricepere și pasiune prepratele din meniu. Dar totodată căutăm persoana potrivită care consideră că împreună cu echipa sa din bucătărie trebuie să ofere o experiență, care privește provocările cu entuziasm și căreia îi place să audă mereu zumzetul lumii care-l înconjoară.
Cum știi că te potrivești pentru acest post?
- Ai abilitatea de a motiva oamenii și de a forma o echipă
- Ai o diplomă de calificare în domeniu și minim 2-3 ani experiență, preferabil într-o poziție similar
- Ai o atitudine pozitivă și concilianță în relațiile cu colegii din bucătărie și restaurant
- Ești deschis la învățare, perfecționare și dezvoltare
- Ai capacitatea de a pregăti și instrui personal în subordine cu privire la preparea produselor alimentare
- Ai atitudine îndreptată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, energie pozitivă și amabilitate
- Deții cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional
Ce responsabilități vei avea?
- Aduci la îndeplinire viziunea si ideile Bucatarului Executive legate de meniu și dezvoltarea bucătăriei
- Menții o bună legatură cu furnizorii și colaboratorii nostri
- Menții o strânsă comunicare cu Bucătarul Executive și Managerul General
- Participi la formarea (recrutare, angajare, inducție) echipei
- Monitorizezi și evaluezi performanța echipei în functie de KPI stabiliți
- Coordonezi echipa în funcție de fluxul de lucru
- Faci training echipei prin delegare
- Stabilești structura ierarhică în bucătărie și ești în contact permanent cu bucătarii secunzi
- Pregătești comenzile pentru furnizori în funcție de rulaj și stocul tampon stabilit
- Motivezi și inspiri echipa, gestionezi conflicte interne
- Creeazi, monitorizezi KPI și întocmești rapoartele de performanță
- Optimizezi procesele din bucătarie
- Monitorizezi costurile cu materia primă, salariile și pierderile din bucătărie
- Rezolvi situații neobișnuite apărute în bucătarie (ex. lipsa de personal)
- Implementezi și evaluezi procedurile create de Bucatarul Executive
- Etichetezi marfa și materia primă pe secțiunea ocupată în timpul service-ului
- Livrezi rezultate previzibile și stabilite
- Raportezi, transmiți urgențe, deficiențe și situații critice către Managerul General
- Gestionezi bugete pe diferite departamente în bucatarie, inventar
- Comunici condițiile și resursele de care are nevoie pentru a putea livra rezultatele stabilite
- Menții curățenia în spațiul de lucru destinat
Nivel experiență:
- Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară
Remunerație?
Păi și salariu? Nu avem o cifră. Îl vom stabili în funcție de aptitudinile tale și experiența ta. Salariul va reflecta și rezultatele.