fbpx
L - J: Prânz: 12:00 - 16:00 | Cină: 18:00 - 23:00
V: Prânz: 12:00 - 16:00 | Cină: 18:00 - 24:00
S: 12:00 - 24:00 | D: 13:00 - 22:00

Căutăm bucătar secund!

Acest loc de muncă este dedicat clujenilor sau celor care cred că viitorul lor în Cluj-Napoca arată bine.

Ce căutăm mai exact?

Acea persoană care așteptă cu nerăbdare să aibă musafiri, pentru care era o plăcere să-și ajute părinții în bucătărie, care împarte mâncarea cu ceilalți și este mereu înconjurată de oameni. Dacă ai răspuns afirmativ la toate aceste aspecte, merită să citești mai departe.

Pentru că timpul e prețios, nu merită pierdut, nu aplica dacă: 

  • atunci când erai mic și aveați musafiri plecai în cealaltă cameră
  • nu îți place să muncești umăr la umăr cu ceilalți
  • nu îți place să înveți
  • nu îți place să experimentezi
  • îți place să stai mai mult singur decât printre oameni
  • nu ești foarte atent la detalii

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că s-ar putea să facem echipă bună împreună.

Ce facem la Nativ?

Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun. Și locul în care tu contribui pentru a duce povestea mai departe.

Cum știi că te potrivești pentru acest post?

  • Cunoști sortimentele de alimente
  • Ai capacitatea de a lucra cu și în echipă
  • Ești deschis la învățare, perfecționare și dezvoltare
  • Ești rapid în realizarea sarcinilor
  • Cunoști procesele tehnologice de preparare a alimentelor
  • Ai abilități bune de comunicare, ești o persoană energică și amabilă
  • Cunoști mediul foarte bine, pentru că ai o experiență de minim 2 ani pe o poziție similară (vei lucra în secțiunea rece – cald)

Ce responsabilități vei avea?

  • Pregătești și gătești conform rețetarelor presatbilite
  • Recepționezi și evaluaezi mărfa
  • Etichetezi și sortezi marfă / materie primă (conform normelor HACCP)
  • Pregătești materia primă preliminară gătitului – sortare, curățare, spălare, divizare
  • Transmiți urgențe / deficiențe către bucătarul șef sau bucătarul șef de tură
Dacă crezi că ne potrivim și dorești să te angajezi Ajutor de bucătar la NATIV, aplică aici, completând formularul de mai jos sau trimite-ne CV-ul la adresa de e-mail restaurantnativ@gmail.com și noi te vom contacta ulterior.

    Email
    Loading ...