Acest loc de muncă este dedicat clujenilor sau celor care cred că viitorul lor în Cluj-Napoca arată bine.
Ce căutăm mai exact?
Acea persoană care așteptă cu nerăbdare să aibă musafiri, pentru care era o plăcere să-și ajute părinții în bucătărie, care împarte mâncarea cu ceilalți și este mereu înconjurată de oameni. Dacă ai răspuns afirmativ la toate aceste aspecte, merită să citești mai departe.
Pentru că timpul e prețios, nu merită pierdut, nu aplica dacă:
- atunci când erai mic și aveați musafiri plecai în cealaltă cameră
- nu îți place să muncești umăr la umăr cu ceilalți
- nu îți place să înveți
- nu îți place să experimentezi
- îți place să stai mai mult singur decât printre oameni
- nu ești foarte atent la detalii
Dacă ai ajuns până aici înseamnă că s-ar putea să facem echipă bună împreună.
Ce facem la Nativ?
Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun. Și locul în care tu contribui pentru a duce povestea mai departe.
Cum știi că te potrivești pentru acest post?
- Cunoști sortimentele de alimente
- Ai capacitatea de a lucra cu și în echipă
- Ești deschis la învățare, perfecționare și dezvoltare
- Ești rapid în realizarea sarcinilor
- Cunoști procesele tehnologice de preparare a alimentelor
- Ai abilități bune de comunicare, ești o persoană energică și amabilă
Ce responsabilități vei avea?
- Pregătește și gătește conform rețetarelor prestabilite
- Execută procesele comunicate de către Bucătar Șef / Bucătar Șef de tură
- Pregătește sosurile și deserturile
- Urmărește și execută procese stabilite
- Livrează rezultate previzibile
- În situații critice se ajută reciproc
- Recepționează marfă și evaluează marfă
- Etichetează marfă și materia prima pe secțiunea ocupată în timpul service-ului
- Transmite urgențe, deficiențe și situații critice către Bucătarul Șef sau Bucătarul șef de tură
- Menține curățenia în spațiul de lucru destinat
- Pregătește materia prima
- Pregătirea legumelor pentru bucătar: spălat, curățat, tăiat
- Pregătirea cărnii: feliat, tăiat, mărunțit după instrucțiuni, condimentat
- Pregătirea și porționarea sosurilor și semi preparatelor (sous vide, mașină de vidat)