Căutăm bucătar / grill – șef de tură!

Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.

Ce responsabilități vei avea?

  • Implementezi și evalueazi procedurile create de Bucătarul Executive
  • Coordoneazi echipa și organizezi fluxul de lucru și prep-ul
  • Mentii standardele în bucătărie
  • Înregistrezi lista de pierderi
  • Întocmești necesarul de materie primă si „to do list”
  • Urmărești și controlezi pierderile în prepararea produselor
  • Verifici închiderea de zi conform check list-urilor
  • Menții o strânsă comunicare cu Bucatarul Șef si Managerul General
  • Pregătești comenzile pentru furnizori în funcție de rulaj și stocul tampon stabilit
  • Etichetezi marfa și materia primă pe secțiunea ocupată în timpul service-ului
  • Livrezi rezultate previzibile
  • Transmiți urgențe, deficiențe și situații critice către Bucătarul Șef sau Managerul General
  • Menții curățenia în spațiul de lucru destinat

Nivel experiență:

  • Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară

Remunerație?

Păi și salariu? Nu avem o cifră. Îl vom stabili în funcție de aptitudinile tale și experiența ta. Salariul va reflecta și rezultatele.

Dacă crezi că ne potrivim și dorești să te angajezi bucătar / grill – șef de tură la NATIV, aplică aici, completând formularul de mai jos sau trimite-ne CV-ul la adresa de e-mail restaurantnativ@gmail.com și noi te vom contacta ulterior.

    Email
    Loading ...