Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.
Ce responsabilități vei avea?
- Organizezi fluxul de lucru
- Menții standardele în bucătărie
- Gătești la stația de grill
- Înregistrezi lista de pierderi
- Întocmești necesarul de materie primă si „to do list”
- Urmărești și controlezi pierderile în prepararea produselor
- Verifici închiderea de zi conform check list-urilor
- Menții o strânsă comunicare cu Bucatarul Șef si Managerul General
- Pregătești comenzile pentru furnizori în funcție de rulaj și stocul tampon stabilit
- Etichetezi marfa și materia primă pe secțiunea ocupată în timpul service-ului
- Livrezi rezultate previzibile
- Transmiți urgențe, deficiențe și situații critice către Bucătarul Șef sau Managerul General
- Menții curățenia în spațiul de lucru destinat
Nivel experiență:
- Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară
Remunerație?
Păi și salariu? Nu avem o cifră. Îl vom stabili în funcție de aptitudinile tale și experiența ta. Salariul va reflecta și rezultatele.
Dacă crezi că ne potrivim și dorești să te angajezi bucătar / grill – șef de tură la NATIV, aplică aici, completând formularul de mai jos sau trimite-ne CV-ul la adresa de e-mail nativ.restaurant@gmail.com și noi te vom contacta ulterior.