Am privit înspre rădăcini și am ales să valorificăm gustul, strădania micilor producători locali de a-și îngriji pământul și dragostea fermierilor pentru animale. Elementul cheie care ne unește este dorința de a pune în evidență ingrediente curate, produse din țara noastră și de a le transpune într-o farfurie și în plăcerea de a ne așeza la masă, în tihnă, împreună cu cei dragi. Așa a luat naștere Nativ, locul unde fripturile de vită sfârâie pe grill-ul cu cărbune pentru a te bucura de gust bun.
Ce căutăm mai exact?
Mai exact, căutăm un bucătar executive care să interpreteze și să pună în practică, prin meniu și nu numai, dar cu pricepere și pasiune filozofia NATIV. Dar totodată căutăm persoana potrivită care consideră că împreună cu echipa sa din bucătărie trebuie să ofere o experiență, care privește provocările cu entuziasm și căreia îi place să audă mereu zumzetul lumii care-l înconjoară.
Cum știi că te potrivești pentru acest post?
- Ai abilitatea de a motiva oamenii și de a forma o echipă
- Ai o diplomă de calificare în domeniu și minim 2-3 ani experiență, preferabil într-o poziție similar
- Ai o atitudine pozitivă și concilianță în relațiile cu colegii din bucătărie și restaurant
- Ești deschis la învățare, perfecționare și dezvoltare
- Ai capacitatea de a pregăti și instrui personal în subordine cu privire la preparea produselor alimentare
- Ai atitudine îndreptată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, energie pozitivă și amabilitate
- Deții cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional
Ce responsabilități vei avea?
- Înțelegi, interpretezi și materializezi viziunea conceptului
- Comunici viziunea către echipă
- Oferi perspective noi
- Stabilești KPI și le raportezi către Managerul General
- Monitorizezi și evaluezi performanța echipei și raportezi către Managerul General
- Faci training echipei
- Motivezi, inspiri echipa
- Analizezi și oferi soluții
- Optimizezi procesele din bucătărie împreună cu Bucatarul Șef
- Creezi rețete noi și monitorizezi constant calitatea produselor raportate cu concurența
- Dezvolți meniul, bucătaria și echipa în funcție de viziunea stabilită
Nivel experiență:
- Minim 2-3 ani experiență într-o poziție similară
Remunerație?
Păi și salariu? Nu avem o cifră. Îl vom stabili în funcție de aptitudinile tale și experiența ta. Salariul va reflecta și rezultatele.